I århundrer har Thailand vært beryktet for sin blendende skjønnhet. På kjøkkenet høstes naturens rikdom, med eksotisk sjømat og frukt dandert til vakre kunstverk. Fravær av krig og okkupasjon gjør at thaiene har hatt tusenårenes ro til å utvikle ro til å utvikle en genuin kultur basert på god tor og tillit.

FAMILIEREISER - Kvalitetstid med familien

Etterspørselen etter hotell og leiligheter med flere soverom har økt betraktelig i den senere tid. Vi i Noble Tours har tatt konsekvensen av dette, og tilbyr nå et bredt utvalg av familieleiligheter på Mauritius, Seychellene og i Thailand. I Thailand byr vi på leiligheter og hotellrom med plass til fire eller flere på utvalgte destinasjoner.

Flere og flere ser fordelen ved å leie en leilighet med separate soverom. Slik får man bedre plass og man trenger for eksempel ikke plassere barna på eget hotellrom, noe som mange foreldre med små barn kvier seg for. De voksne får også mer ”kvalitetstid” og en egen liten ”ferie” sammen på kveldene, og man slipper å ta hensyn til at barna ligger på samme rom som foreldrene. På de fleste leilighetene våre er muligheten tilstede for a lage mat selv. Mest lettvint er det dog likevel bare p benytte seg av restauranttilbudet i nærområdet.

CHANG REI / CHANG MAI – Kultur i Thailands indre

Tidligere ble øyene brukt som pusterom for handelsreisende til Bangkok. Slik fikk de navnet ett-stopp-øyene, som blir Pulau Perhentian på malay. Gruppen består av Kesil og Besar, adskilt av en smal kanal. På hver side av denne ligger fargerike båter med tilbud om fisketurer. Der ute er stømmene varme og rolige, med 20 meters sikt i vannet og rikt dyreliv. Slik blir Perhentian et ousterom man får lyst til å gjøre mer enn ett stopp ved.

>> Send forespørsel


PATTAYA – Easy living og Rock’n Roll


Tidligere et feriested for amerikanske soldater under Vietnamkrigen, nå en popular feriedestinasjon for hele verden. Også et lite shoppingparadis, med noen av Thailands laveste priser på ting som for eksempel klær og tekstiler. Kulinariske opplevelser rundt hvert hjørne, med sannsynligvis noen av de beste og rimligste restaurantene i Thailand. Pattaya Beach Road og Walking Street er full av fest og moro, mens Jomtien bare 10 minutter unna sentrum, er et behagelig område. For enda mer avslapping prøv en dagstur til Koh Chang som er en tropisk perle like utenfor Pattaya, anbefales.

>> Send forespørsel

PERHENTIAN - synk inn i herligheten


Tidligere ble øyene brukt som pusterom for handelsreisende til Bangkok. Slik fikk de navnet ett-stopp-øyene, som blir Pulau Perhentian på malay. Gruppen består av Kesil og Besar, adskilt av en smal kanal. På hver side av denne ligger fargerike båter med tilbud om fisketurer. Der ute er stømmene varme og rolige, med 20 meters sikt i vannet og rikt dyreliv. Slik blir Perhentian et pusterom man får lyst til å gjøre mer enn ett stopp ved.

>> Send forespørsel

BANGKOK – og midt i alt står du

Magneten Bangkok trekker til seg mennesker og drømmer fra hele Thailand. Slik skapes en alltid myldrende verdensmetropol: Dag- og nattmarkeder, strålende tempelområder, praktfulle orkièparker, tuktuk-taxier, sykkelrestauranter, henrykte unger som stuper i Chao Phraya-elven, duften av krydre i fuktig byluft. I Thailands travle handlegater kjemper skreddersøm, elektronikk og internasjonale kjeder og plassen, og skaper fantastiske shoppingmuligheter. Bangkok gir kanskje mer enn du kan ta imot, men batteriene kan alltids lades i et av våre utvalgte hotellers rolige atmosfære.

>> Send forespørsel

KOH CHANG – det gamle Thailand

Koh Chang betyr ”elefantøya”, og er Thailands nest største øy. Den var lenge en hemmelighet for de fleste turister, beliggende i en stor nasjonalpark på østsiden, med gåtefulle regnskoger og rikt hav. Koh Chang har en rustikk og avslappet atmosfære, og tilbyr en rekke aktiviteter: Elefantridning, øy-hopping, seilturer, padling, båttur rundt øya, skogsturer med fossefall, scooterturer, landsby-, musems- eller tempelbesøk, dykking og snorkling, for å nevne noe. Øya viser deg det orginale, vakre Thailand, og har en mengde flotte strander. Sesongen varer fra oltober til mai.

>> Send forespørsel.

CHA AM / HUA HIN – 18 hull med sjørøverflagg

Kun 16 mil fra Bangkok ligger disse gamle fiskelandsbyene. Mange kombinerer hektisk storebyferie med en rolig periode her. En mulighet er tog, som gir en dvelende, visuell reise gjennom thaienes lokale dagligliv. Ankomststasjonen hua hin er en severdighet i vakker kolonistil. Området er kjent som Thailands eldste badestedm med nydlige strender og flere av Thailands beste golfbaner. I grottene noen mil sør finnes gamle skjulesteder for sjørøvere. Cha Am har en rolig puls og rimlige hoteller, mens i Hua Hin er stemningen livligere, med en høyere hotellstandard.

>> Send forespørsel

KOH SAMUI – sol og palmesus

Øya ligger beskyttet på østsiden, inne i Siambukten. Klimaet er tørt, med svært høy solsikkerhet, og strendene er verdenskjent for sin skjønnhet. Som linjer av mel trekker de grensen mellom palmeskogene og det rike havet utenfor. Der ute venter praktfulle koraller med skilpadder og delfiner. Strandlinjenes mange buktninger lager små viker hvor man kan stikke seg bort for å nyte litt paradisisk privatliv. Send forespørsel

>> Send forespørsel

KRABI – ro og velvære

For 40000 år siden flyttet en liten gruppe mennesker inn i La Rongrein-grotten på Krabi. Øyas skjønnhet og naturrikdom gjorde at de bestemte seg for å bli. Dette var de aller første thaier. Øya gir deg følelsen av at ikke mye har hendt siden dette, og er virkelig stedet for den rolige ferie. Strendene er blant Thailands fineste. Skulle oppdagerånden fra de første thaiene kommer over deg, kan du leie din egen longtailbåt og besette en av de små koralløyene i nærheten. I småbyen Ao Nang finnes et godt og variert utvalg restauranter og butikker.

>> Send forespørsel

PHUKET – Thailands beste sjømat

Her er tilbud etter enhver smak. Thailands største øy lar deg nyte helse- og skjønnhetsbehandlig , spille golf og oppleve utelivet på Patong Beach. Du kan oppleve jungelen på ryggen av en ellefant eller dra ut på havfiske, på ryggen av en turkis bølge. Phuket balanserer fint mellom turistvennlighet og bevaring av den lokale følelsen. Karon er spesielt fredlig, med ekstra god plass på strendene. Restauranter og varierte butikker finnes over hele Phuket. Send forespørsel

>> Send forespørsel

PHI PHI ØYENE

Denne perlen av en øy ligger ca 40 km fra Phuket og Krabi. Med andre ord, ideelt å kombinere fra begge stedene. De grønnkledde kllippene og behagelige strendene er nonen av kjennemerkene på denne øya. For de som er interessert i å dykke og snorkle er dette et ypperlig sted å tilbringe ferien. Man kan også besøke noen av naboøyene som er helt uberørt og ubebodd. Æya er også kjent som James Bond-øya og filmen ”The Beach” ble også filemt her.

>> Send forespørsel

KHO LANTA

Denne tropiske og frodige øya er langt mindre enn for eksempel Koh Chang, men likevel mer tilrettelagt for turisme. Hordene er nok på vei, men foreløpig står mye urørt. Høysesong varer fra november til april, men oktober og mai er heller ikke å forakte.

>> Send forespørsel