Tanken slår deg at Mauritius ble skapt først, og deretter ble himmelriket skapt som en kopi av Mauritius. Dette beskrivende sitatet av Mark Twain er å finne på flasken til den kjente Mauritiske rommen, Green Island. Langt der ute – i det Indiske hav – ligger en forlokkende perle som kan forveksles med paradis. Navnet i seg selv lokker frem tanker om eventyrlge strender og asurblått hav.

Paradislignende strender strekker seg rundt hele øya, med kritthvit sand og krystallklart varmt vann. Øya er omgitt av et vakkert koralrev, og her kan man snorkle og nyte den fantastiske undervannsverdenen. Hva med dypvannsfiske?

Servicenivået på Mauritius er høyt og du blir alltid møtt av et strålende smil. Befolkningen består av en fasinerende blanding av indere. Kinesere, afrikanere og etterkommere av de franske kolonistene som alle lever i harmoni med hverandre. Dette gjenspeiler også mat og drikke her en får en førsteklasses kombinasjon av indiske, kinesiske og europeiske krydder. Tempoet er behagelig rolig og livsstilen her gjør det lett å forelske seg i Mauritius.

KLIMA

Temperaturen ved kysten varierer fra 22 grader på vinterstid, mai til oktober, til opp mot 32 på sommeren, november til april. Mest regn i høysessongen fra januar til mars. August har det mest ustabiile været.

FLYPRISER

Priser på både fly og hoteller styres av etterspørselen i markedet. Reiser du i lavsesong, er det lettere å få de laveste tilgjengelige priser på fly og hotell. Og desto tidligere du klarer å planlegge din ferie, desto større er sjansen for at de laveste prisene fotsatt er tilgjengelige. Det vil derfor være vanskelig for oss å legge ut noen konkrete priser på våre websider. Vi har noen av markedets beste priser og er konkurransedyktige på både pris og kvalitet på våre reiser.

>> Send forespørsel