På 1400-tallet stod Indonesias hinduisme i fare for å dø med islams billedfindtlige utbredelse. Kun Bali og naboøya Lombok ble ikke rørt av ”billedstormerne”. Derfor står øyene, spesielt Bali, i dag frem som levende fritidsmusèer. Monumenter over Indonesias fargerike og nær tapte hindukultur.

FLYPRISER

Priser på både fly og hoteller styres av etterspørselen i markedet. Reiser du i lavsesong, er det lettere å få de laveste tilgjengelige priser på fly og hotell. Og desto tidligere du klarer å planlegge din ferie, desto større er sjansen for at de laveste prisene fotsatt er tilgjengelige. Det vil derfor være vanskelig for oss å legge ut noen konkrete priser på våre websider. Vi har noen av markedets beste priser og er konkurransedyktige på både pris og kvalitet på våre reiser.

>> Send forespørsel

BALI

Blant Balis vennlige innbyggere står kunsthåndverket spesielt sterkt. Mas er kjent for sin treskjæringskunst. I Celuk skapes vakre gullsmykker etter dine ønsker. Naturen er like spektakulær som kulturen, og i Kintamani kan du nyte utsikten mot 1500 meter høye Batur. På vei tilbake anbefaler vi turen om Batubulan. Her spilles et heftig drama mellom gode og onde ånder, Barong og Rangda.

Våre hoteller befinner seg på ulike områder:
Nusa Dua ligger beskyttet på en halvøy i sør. Her finnes noen få, store topphoteller. Adgangen til området er regulert, for å skape en rolig, luksuriøs opplevelse.
Sanur ligger mer åpent, mer som en ganske avslappet småby, mens Sanur Beach står for hav og solen.Kuta er en travel strandby, dreiet om den lange utelivsgaten. Shoppingtilbudet er meget bra, og om du etterpå vil søke roen, er byens muligheter aldri mer enn fem minutter unna.

>> Send forespørsel

LOMBOK


I ly av Bali finner vi Lomboks tropiske paradis. Øya er ennå lite utbygd, og kan minne om Bali for 20 år siden. Lombok betyr chilipepper, og er en sterk opplevelse. Balis fukt og frodighet støter sammen med Australias tørre karrighet. Østkysten er tørr og øde, mens vestkysten har rike jordbruksområder. I nord vokser tykk skog, mens sørkysten domineres av klippelandskap. Rinjanivulkanen er blant Indonesias høyeste. 3700 meter over havet, kun 18 km fra land. Om du liker sterk og urørt natur og kultur, er Lombok øya for deg.

>> Send forespørsel