Vår cruiseavdeling skreddersyr ditt cruise med MSC CRUISE, COSTA CRUISES, PRINCESS CRUISES, SILVERSEA og FRED OLENS CRUISE LINE, som er våre beste samarbeidspartnere. Her kan du velge alt fra 7-dagers cruise i Middelhavet, Europa, Karibien eller Dubai og jordomseilinger, og cruise rundt om i hele verden. Cruise kan man gjerne kombinere med et landopphold, før eller etter et cruise, og vi ordner det hele.

Mange cruise-rederier har bestill tidlig rabatt, så her er det viktig å planlegge i god tid, da kan man spare mange penger.

COSTA CRUISES

Costa Cruises er ett av Europas eldste Cruise rederier og har en av verdens yngste flåter, og stadig nye skip er i ordre. Du vil oppleve interiør, mat og service som Europeisk og spesielt Italiensk. Costa har barne- familier som en av sine store kundegrupper og tilbudet om bord er meget godt egne med barneklubber i 3 aldersklasser; 3 - 6 år, 7 - 12 år og 13 - 18 år.

På Cruise er nesten alt inkludert som 5 måltider pr. dag. Det er valg mellom restaurant med servering eller buffetrestaurant til alle hovedmåltider. I tillegg serveres ettermiddagstea og midnattbuffet.
All underholdning, som ny teaterforestilling hver kveld og underholning forøvrig på skipet.
Aktiviteter som treningstudio, bassenger, minigolf, vollyball, basketball og lignende. Det er også tilgang til spillrom, kortrom, bibliotek osv. I havnene er det alltid godt utvalg av utflukter. Det er mulig å kjøpe drikkepakker i ulike varianter på alle cruise.


>> Send forespørsel

FRED OLSEN CRUISE LINE

Fred Olsen Cruise Lines er stolte eiere av 4 cruiseskip og deres tradisjoner med mindre skip og spennende seilingsruter. Hvert enkelt av skipene har sin egen personlighet, uten at det går på bekostning av vennlighet og god atmosfære. Alle skipene har sine tilhengere som kommer tilbake gang på gang. Ombord vil du møte vennlig mannskap og reisevante og glade mennesker - og vær trygg på at du vil finne et skip og en reiserute som passer nettopp for deg!

>> Send forespørsel

PRINCESS CRUISES

Unn deg den ekstra luksus det er å reise med Princess Cruises. Store skip med følelse av elegant yacht. Ved ombordstigning oppleves varm og imøtekommende service. Atmosfæren om bord på Princess Cruises sine skip er avslappet, elegant og komfortabel. Maten om bord på alle skipene er alltid laget av de beste råvarer som kjøpes fersk i de fleste havner. Kokkene som tilbereder måltidene er blant de beste i verden. Mange er prisbelønt for sin kokekunst. Alle gjeste velger selv hvor, når, og med hvem og hvor de vil spise. Det er mulig å velge enkle varianter, tradisjonell restaurant eller oppgradert til Sabastinis eller Crown Grill. På dekk er det flere bassengområder ute og innendørs. Sanctuary er et elegant, avskjermet område på dekk for voksne. Om bord er det selvfølgelig også et stort treningsstudio med en stor Spa avdeling. Lotus Spa byr på det ypperste av Spabehandlinger.


>> Send forespørsel

MSC CRUISES

Med MSC Cruises vil du oppleve både italiensk gjestfrihet og matkultur. Skipene bærer preg av sitt italienske eierskap og har et rikt tilbud som innbyr både til aktiviteter og avkobling. MSC Cruises seiler over hele verden, blant annet til spennende reisemål som Sør-Amerika med Brasit, Argentina og Uruguay samt Indiske Hav med Mauritius og Madagaskar. Forøvrig seiler rederiet i Middelhavet hele året. MSC Cruises har moderne skip og er et av Italias største rederier, med skipsfart innen både transport og cruisevirksomhet. Med deres opprinnelse er man sikret en minnerik cruiseferie i internasjonalt miljø.


>> Send forespørsel

SILVERSEA CRUISES

Silversea er Europas kronjuvel innen Cruise. På alle skip tilbyr vi kun Suiter, alle utvendig, de fleste med balkong. Om bord på rederiets 6 luksus skip er alt inklusive; Butlerservice, vinliste med opp til 40 utsøkte viner, ditt valg av drikke hele dagen på hele skipet (velg ditt personlige assortiment i baren på suiter).
Om bord kan du velge mellom 4 restauranter. Blant annet Gourmetrestaurant, Grill,
Slow-Food og Vanlig spisesal. Du bestemmer selv hvor, med hvem og når du vil spise. Det er også mulig å innta middagen i egen suite eller veranda. Butleren er den som utfører det du befaler.

Med Silversea kan du velge reiseruter fra 6 til 115 dager, 7 kontinenter, mer enn 490 havner, 7 verdenshav. Der andre ligger til kai i store terminaler utenfor sentrum, seiler Silversea sine skip inn i de minste havner, elver og laguner. Våre intime skip har plass til 132 til 540 gjester

>> Send forespørsel