Opplev Brasil, Latin-Amerikas største og mest spennende land. Nordmenn flest drømmer om sol og varme, og her finner sol og varme hele året, samt at Brasil har så utrolig mye spennende å by på. Vi anbefaler de nordlige delene av Brasil, som ligger rett ved ekvator, men som likevel har en jevn og fin temperatur hele året på gjennomsnitt 25-28 garder. Dette er også spennende områder som igjen kan danne utgangspunkt til spennende utflukter både til Amazonas og Rio de Janeiro. Med direkte flyvninger fra Europa er heller ikke dette kontinentet lenger langt unna. Og ikke minst, Brasil er billig og er et godt land å feriere i.

FLYPRISER

Priser på både fly og hoteller styres av etterspørselen i markedet. Reiser du i lavsesong, er det lettere å få de laveste tilgjengelige priser på fly og hotell. Og desto tidligere du klarer å planlegge din ferie, desto større er sjansen for at de laveste prisene fotsatt er tilgjengelige. Det vil derfor være vanskelig for oss å legge ut noen konkrete priser på våre websider. Vi har noen av markedets beste priser og er konkurransedyktige på både pris og kvalitet på våre reiser.

>> Send forespørsel

FORTALEZA

Som er hovedstaden i staten Ceará og med sine 2 millioner vennlige innbyggere har en fantastisk kystlinje med 25 km flotte strender med klart rent vann, dype sanddyner og kokospalmer . Praia da Iracema er et av Fortalezas mest ttradisjonelle områder med vide sidegater langs strandpromenaden med et magfold av nattklubber, restauranter og barer. Praia Meireles er strandområdet hvor de fleste hotellene, restauranter og barer ligger. I enden av Av.Beira Mar, som går rundt sjøsiden finner man også havnområdet hvor de fiskerne kommer inn med båtene sine. Regntiden er februar-april.

>> Send forespørsel

NATAL

Ligger også i den nordlige delen av Brasil mellom en elv og sjøen. Byen ligge slik at at dette er stedet solen først kommer opp, en gyllen sol som skinner hele året. Her landet også i sin tid de første flyene som kom til Brasil fra Europa, og var et viktig strategisk sted under den annen verdenskrig, hvorfra alle amerikanske fly fløy ut fra til det nordlige Afrika. The Sun City, som også Natal er kalt ble grunnlagt på 1600-tallet av portugiserne og ble senere kolonisert både av franskmenn og nederlendere. Natal er i en rivende utvikling, og den moderne delen av Natal ble prosjektert på trettitallet av den italienske arkitekten Giacomo Palumbo. Og dette er også grunnen til at gatene er brede og at her er masse grønne lunger. Natal er hovedstaden i staten Rio Grande do Norte, idag med vel 850.000 innbyggere, og er også kjent for sine fantastiske strender med gigatiske sanddyner. Natal har regn i perioden mai/juni/juli.

>> Send forespørsel

RECIFE

Er ikke bare en by, men to. I den første er det strendene den er kjent for, med sine 12 km sandstrender og palmer. Her ligger også mange gode turisthoteller. Navnet Recife betyr klippe/rev og kommer av de steinete revene som beskytter strendene. For å komme til den andre delen av Recife må man over broene, over elvene Beberibe. Denne delen av Refice er fra 1700-tallet, og her finner man mange historiske bygninger (festninger, klostere, kirker osv.) arkitektoniske byggverk som Fort av Brum og Golden Chapel. Hele året er her mange forskjellige typer festivaler, men det mest kjente er Karnevalet.

>> Send forespørsel

SALVADOR

Ligger i den tropiske nordøstre del av Brasil, i staten Bahia. En by som har sine opphav av tidligere invandrere fra Portugal, negrer og indianere, grunnlagt i 1549, og var den første hovedstaden i Brasil frem til 1763 har idag mer enn 3 millioner innbyggere.

>> Send forespørsel